Openslaande garagedeuren

Onze openslaande garagedeuren worden volledig op maat gemaakt en zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar.

De Luxe-Line Twin openslaande deuren hebben de uitstraling van een traditionele houten openslaande deur zonder de nadelen. Uiteraard worden al onze openslaande garagedeuren op maat gemaakt, volledig naar uw persoonlijke wens.

Bekijk hier onze foto’s van de mogelijkheden.

Openslaande deuren zijn uitstekend geïsoleerd

Een goede afsluiting en isolatie van uw garagedeur helpen onnodig warmteverlies, tocht en condens te voorkomen. Daarom zijn de 53 mm dikke hoogwaardige aluminium profielen doormiddel van een kunststof strip thermisch onderbroken waardoor condens geen kans krijgt. De 40 mm dikke staal sandwichpanelen bieden een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line nagenoeg tochtdicht.

Beide deuren kunnen open

Aan u de keus aan welke zijde u het loopdeurdeel wilt hebben. U kunt de Luxe-Line Twin naar wens ook met asymmetrische deurdelen bestellen voor een nog grotere doorgang. Als het nodig is kunt u beide deurdelen openen. Door de lage aluminium dorpel kunt u probleemloos met uw fiets naar binnen en buiten.

Bekijk hier de brochure van onze openslaande deuren

Veiligheid

Voor uw veiligheid kan de Luxe-Line Twin uitgevoerd worden met een 5-puntsvergrendeling. Ook is het mogelijk om de cylinder te voorzien van kerntrekbeveiliging, hierdoor is uw cilinder beschermd tegen het forceren, afbreken en uittrekken.

voornbeeld kerntrekbeveiliging Openslaande garagedeuren

Al onze openslaande deuren worden helemaal op maat gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en een reeks aan structuren en materialen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze openslaande deuren? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.