Onderhoud aan bedrijfsdeur/overheaddeur of (schuif) hek

Wij onderhouden en repareren alle merken , types en modellen deuren.

Onderhoud Ton Smit deuren

Periodiek onderhoud aan uw deur of (schuif)hek.

Goed onderhoud aan uw deur is belangrijk en voor al onze producten.

Intensief gebruik vergt veel van een deur. Bovendien lopen de kosten en irritaties snel op als een slecht functionerende deur(aandrijving) uw werkzaamheden in de weg zit.Daarnaast vergroot periodiek onderhoud de levensduur en veiligheid van uw deur(en).

Door preventief onderhoud garandeert een maximale bedrijfszekerheid van uw deuren.

Download brochure: Onderhoud zorgt voor betrouwbaarheid en lange levensduur van uw deuren!

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract verrichten we jaarlijks preventief onderhoud aan uw garage- of bedrijfsdeur of aan uw elektrische of handbediende (schuif)hek. Hierdoor bent u verzekerd van een jaarlijkse controle door onze eigen vakkundige onderhoudstechnici en u voldoet gegarandeerd aan de jaarlijkse verplichting tot keuren (ARBO). Als er tijdens het periodiek onderhoud een defect of storing wordt gevonden, vervangen of repareren wij het onderdeel. Zo is uw deur altijd in topconditie.

Service is onderdeel van ons succes

Service is een belangrijk onderdeel van ons succes. Zo is ons team van ongeveer 10 eigen monteurs dagelijks onderweg om onze producten te plaatsen en te onderhouden.

Ook het keuren van bijvoorbeeld branddeuren en levellers behoort tot onze dagelijkse bezigheden.

Ontstaat er ondanks onze hoge kwaliteitsnorm toch een storing of schade? Dan is onze 24-uurs storingsdienst altijd snel ter plaatse.

24 uur service aan uw bedrijfsdeur of overheaddeur
Ton Smit deuren