Strokengordijnen

Strokengordijnen: flexibele werkplaatsafscheiding

Een strokengordijn of flappengordijn wordt vaak gebruikt als flexibele werkplaatsafscheiding. Een strokengordijn is namelijk tocht-, stof- en brandwerend. Daarnaast zijn ze uitstekend bestand tegen beschadigingen en doorzichtig voor een veilige werkomgeving. Een strokengordijn bestaat uit een profiel waarin hoogwaardige transparante PVC stroken worden gehangen.

Strokengordijn gemonteerd door Ton Smit Deuren
Tochtdeur of spatscherm

Met onze strokengordijnen bespaart u jaarlijks eenvoudig honderden euro’s op uw energiekosten. Strokengordijnen zijn tochtwerend en houden ongewenste kou buiten de deur. Andersom weren ze warme uit een gekoelde ruimten. De PVC stroken van onze gordijnen hebben afgeronde zijkanten voor een maximale afsluiting en optimaal comfort. Daarnaast zijn onze strokengordijnen ook prima te gebruiken als slijp- of spatscherm door een vlamdovend bestanddeel in het PVC.

Strokengordijn in een magazijn
Schone en veilige bedrijfsruimte

Strokengordijn vormen een ideale scheidingswand voor bedrijfshallen. Ze houden stof, vuil en insecten uit specifieke delen van uw pand. Daarnaast hebben ze een geluidswerende werking, ideaal in een omgeving met machines en installaties. Een UV-stabilisator in het PVC van onze strokengordijnen voorkomt verkleuring door het licht. Daardoor blijven ze uitstekend doorzichtig en bent u voor lange tijd verzekerd van een schone en veilige werk ruimte.

Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden van onze strokengordijnen. Neem voor meer informatie contact met ons op.