woonhuis knikarm zonnescherm en 3 rolluiken
Rolluiken en een knikarm zonnescherm.

Rolluiken worden op maat gemaakt. Zorgen voor uitstekende zon- en hittewering in de zomer.

Rolluiken op maat gemaakt vormen een uitstekende zon- en hittewering in de zomer. Ook zorgen rolluiken voor extra (geluids)isolatie.

Rolluiken met een zonnepaneel

Zonnepaneel rolluik gemonteerd door Ton Smit Deuren

Dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde, laadt de accu op bij daglicht.

Optimale isolatie en zonwering

Een rolluik houdt uw huis in de zomer lekker koel en in de winter de kou juist buiten. De extra isolatie van rolluiken bespaart honderden euro’s op uw energierekening. Daarnaast bieden ze een effectieve geluidsisolatie, optimale zonwering en verduistering.

Inbraak- en brandwerend

Rolluiken schrikken ook ongewenste bezoekers af. Ze werken als extra hang- en sluitwerk: optillen is onmogelijk door ophangveren die de lamellen blokkeren. Onze rolluiken kunnen zowel elektrisch bediend worden als mechanisch met een stang of lint. Al onze elektrische rolluiken hebben standaard een afrolbeveiliging. 

Onze rolluik altijd op maat en passend bij uw woning

Onze rolluiken zijn in verkrijgbaar in alle kleuren en diverse materialen. Ze worden altijd op maat gemaakt, optimaal passend bij uw woning en wensen. Zo geven rolluiken niet alleen een extra veilig gevoel, ze dragen ook bij aan de duurzaamheid én de vormgeving van uw woning.

Wanneer u kiest voor onze rolluiken dan komen wij bij u langs om in te meten.

We informeren u graag over alle mogelijkheden van onze rolluiken. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

rolluik huis Ton Smit Deuren
webshop ton smit deuren