snelloopdeuren snel en veilig ton smit deuren

Snelloopdeuren: snel en veilig

De juiste deuren zijn onmisbaar voor efficiënte personen- en goederenstromen in uw bedrijf. Snelloopdeuren zijn snel en veilig. Hierdoor  worden daarom snelloopdeuren gebruikt, die razendsnel openen en sluiten. Snelloopdeuren leveren een grote bijdrage aan de energiebesparing, klimaatbeheersing en hygiëne in uw bedrijf. Daarnaast verlagen ze de operationele kosten.

Snelloopdeuren voor elke branche

Snelloopdeuren worden vaak toegepast in panden met een strikte klimaatbeheersing, zoals in de voedings- en levensmiddelenindustrie.  De combinatie van hoge snelheid en een goede afdichting zorgt voor een goede temperatuurregeling en voor een vermindering van de energiekosten. Afhankelijk van uw branche en specifieke wensen hebben we verschillende snelloopdeuren in ons assortiment.

We leveren zowel horizontaal als verticaal sluitende snelloopdeuren. Voor binnen en buiten, met flexibel deurblad of als thermisch geïsoleerde spiraalroldeuren. Deuren voor de voedselverwerkende industrie zijn ontworpen voor toepassingen met strenge eisen aan de hygiëne (volgens HACCP richtlijnen). Al onze Snelloopdeuren zijn bijzonder duurzaam, onderhoudsarm en veilig.

Anti-crash systeem

Het intensieve gebruik maakt een veilige doorgang van snelloopdeuren extra belangrijk. Daarom zijn onze snelloopdeuren standaard voorzien van een flexibele onderlijst met een anti-crash systeem. Door dit unieke systeem behoren hoge schade- en reparatiekosten tot het verleden en stagneert uw goederenstroom niet.

Maar het is natuurlijk nog beter om niet met de deur in aanraking te komen. Een geheel of gedeeltelijk doorzichtig deurblad verkleint de kans op ongelukken. Een snelloopdeur met veiligheidslichtscherm stopt zelfs hij automatisch wanneer iets of iemand de lichtstralen doorbreekt. Zo is een veilige en snelle doorgang gegarandeerd.

Onze medewerkers geven u graag advies over de mogelijkheden van onze snelloopdeuren. Neem voor meer informatie contact met hen op.

snelloopdeuren snel en veilig ton smit deuren