Overheaddeuren op maat

Onze overheaddeuren worden volledig op maat gemaakt.

Veiligheid

Overheaddeuren moeten veilig, duurzaam en goed geïsoleerd zijn. Maar u zoekt vooral een deur die onder alle omstandigheden probleemloos functioneert én die past de werkzaamheden en uitstraling van uw bedrijf. Daarom voldoen onze overheaddeuren altijd aan de strengste Europese richtlijnen.

Ontelbare mogelijkheden, altijd kwaliteit

In ons uitgebreide assortiment overheaddeuren vindt u innovatieve oplossingen voor verschillende omstandigheden, altijd van de hoogste kwaliteit. Dit heeft geleid tot overheaddeuren in een robuuste stalen variant. En eventueel ook leverbaar met glassecties of een loopdeur. In bijna iedere gewenste maat, kleur en uitvoering. Bovendien door de vele mogelijkheden zijn onze overheaddeuren geschikt voor bedrijfshallen, industriële of commerciële gebouwen, showrooms, loodsen, schuren en boerderijen. 

daklijnvolgende overheaddeur

Daklijnvolgende overheaddeur

Binnenzijde daklijnvolgende overheaddeur

Binnenzijde daklijnvolgende overheaddeur


overheaddeur met loopdeur in groen RAL 6009 gemonteerd door Ton Smit deuren

Overheaddeur met een loopdeur

Hoge isolatiewaarde

Al onze TSS40-deuren bestaan uit 40 millimeter dikke stalen sandwichpanelen (secties) die vrijwel naadloos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde van de panelen zijn vervaardigd van extra dik staal (0,5mm). Tenslotte bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyurethaan (CFK-vrij). Hierdoor levert dit een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van CE-normering. Bovendien zorg dit voor een  verlaging van uw energiegebruik.

Lange levensduur

Dankzij de extra dikke stalen beplating (0,5 mm), die bovendien is verzinkt en gecoat, zijn de deuren optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie. Waardoor u bent verzekerd van een lange levensduur!

Veiligheid doordat een TSS-40 standaard is uitgevoerd met vingerklembeveiliging

Het TSS40-standaard model biedt, door de speciale vorm van de panelen, extra veiligheid. Een voorbeeld hiervan is vingerklembeveiliging. Dit voorkomt dat vingers tussen de panelen kunnen komen bij het openen en sluiten van de deur. Bij het gebruik van deuren tot een hoogte van 2,50 meter (hoogte knikpunt topsectie) is vingerklembeveiliging wettelijk verplicht (CE-normering). Voor hogere overheaddeuren geldt dit niet. Maar wij hebben ervoor gekozen, ongeacht de hoogte van de deur, deze altijd met vingerklembeveiliging te leveren.

Want de veiligheid van u en uw medewerkers is immers van groot belang!

Bediening van onze overheaddeuren op maat

Welke mogelijkheden zijn er?

Om de overheaddeur te bedienen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit handbediening, bediening met kettingtakel of met een elektrische aandrijving.

Bestaande deur overheaddeur elektrisch maken door Ton Smit Deurenoverheaddeur elektrisch maken door Ton Smit Deuren

Wanneer u tenslotte voor een elektrische aandrijving kiest is deze eenvoudig uit te breiden met een ontvanger en een handzender.

TSA40 aluminium overheaddeur op maat gemaakt

Een Top-Line deur is opgebouwd uit horizontale aluminium secties. Een sectie bestaat uit meerdere velden. Een veld is gevuld met een vulling naar keuze

Onze overheaddeuren worden volledig op maat gemaakt.

En een oplossing voor iedere inbouwsituatie!

Welke soorten railsystemen zijn er?
 • NS is een standaard railsysteem waarbij de deur direct na de dagmaat horizontaal beweegt
   
 • LS is een railsysteem dat bij uitstek geschikt is voor toepassing bij een beperkte vrije bovenruimte. Het systeem is verkrijgbaar in drie varianten, voor een bovenruimte van 200, 250 of 320 mm.
 • HS of High Lift is een ruimtebesparend railsysteem. De deur opent eerst verticaal omhoog en beweegt vervolgens inwaarts strak langs het plafond.
 • VS of Volledige Lift is een railsysteem waarbij de deur verticaal omhoog beweegt.

Onze overheaddeuren worden volledig op maat gemaakt door tON sMIT DEUREN

Meer informatie over onze overheaddeuren vindt u in de brochure of neem hierover contact op met één van onze medewerkers.

overheaddeur daklijvolgend gemonteerd door Ton Smit Deuren

Voordelen van onze overheaddeuren:

 • Op maat gemaakt
 • Door ons op locatie gemonteerd en geïnstalleerd;
 • Onderhoudsarm, veilig en duurzaam;
 • Volledig gecertificeerd;
 • Diverse standaard kleuren en optioneel in vrijwel alle RAL kleuren leverbaar;
 • Isolatie met 40 mm of 80 mm sandwichpanelen;
 • Breedtes tot 12 meter;
 • Vele opties: loopdeur, glassectie, vensters, ventilatieroosters, handmatige of elektrische bediening en afstandsbediening.

webshop ton smit deuren