Al onze sectionaaldeuren worden op maat gemaakt

Een mooie garagedeur, helemaal op maat en in de stijl van uw huis. Dat is de finishing touch voor uw woning! Onder de naam TS deuren voeren wij ons eigen ruime assortiment garagedeuren: exact op maat en naar uw wens gemaakt.

Meer comfort en energiebesparing

De basis van onze garagedeur wordt gevormd door 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (CFK-vrij).

De sanwichpanelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan en houden tocht en kou buiten.

Iedere garagedeur wordt door ons op op maat vervaardigd en vakkundig bij u gemonteerd.

Een veilige garagedeur

Veiligheid in en om uw woning is belangrijk. Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid dan ook voorop. De 40 mm dikke geïsoleerde sandwichpanelen beschermen optimaal tegen kou, tocht en ongewenst bezoek. Al onze garagedeuren zijn CE gecertificeerd, hebben standaard vingerklembeveiliging. Onze deuren zijn standaard uitgerust met de wettelijke verplichte veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden. De afsluitingen op onze garagedeuren kunnen, als optie worden geleverd met een WK2 keurmerk. Het WK2-keurmerk is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Enorme keuze in uitvoeringen

Door de enorme keuze in uitvoeringen en panelen in alle kleuren is er is altijd een garagedeur die bij uw wensen en woning past. We stellen uw garagedeur samen op basis van vier basismodellen: de TS High-Line, TS Design-Line, TS Top-Line en TS Wood-Line. Daarna passen we uw garagedeur helemaal aan uw wensen aan, eventueel met opties als vensters, een loopdeur of elektrische bediening. Zo ontstaat uw eigen, exclusieve én betaalbare garagedeur.

 

Elektrische aandrijving

Indien uw garagedeur wordt voorzien van een elektrische aandrijving, beschikt u automatisch over een optilbeveiliging. De motor beschermt uw deur tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de deur met de hand wil openen. Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken standaard over een kracht begrenzing. Deze zorgt dat de deur bij geringe tegendruk, van bijvoorbeeld uw kind of uw auto, direct automatisch weer omhoog gaat. Bij eventuele stroomuitval kunt u door de noodontkoppeling op de elektrische aandrijving, de deur ontkoppelen.

Tegen meerprijs is deze aandrijving leverbaar met een Smartgaragemodule, hiermee kunt u met een app via uw telefoon de deur openen en/of sluiten. (er dient wel internet + wifi aanwezig te zijn op de locatie waar de garagedeur is gemonteerd).

 Hörmann garagedeuren: gegarandeerde Duitse kwaliteit

Kiest u liever voor de zekerheid van een internationaal gerenommeerd merk? Dan is een Hörmann deur misschien de oplossing voor u. Als officieel erkent Hörmann dealer leveren en installeren wij alle Hörmann deuren tegen de door hen gestelde normen. Zo profiteert u van gegarandeerde Duitse kwaliteit.

Kijk voor meer informatie over al onze garagedeuren in de brochure of neem contact op met één van onze medewerkers.

Garagedeur met rooster in kleur
Ventilatieroosters in kleur.