stalen rolluik winkel

Bij een winkel in Rotterdam hebben wij 2 stalen rolluiken gemonteerd

In Rotterdam bij een winkel hebben wij 2 stalen rolluiken gemonteerd

Dit is een inbraakwerend rolluik, welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting.

Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, stalen of aluminium, bolvormige, koud gerolvormde lamellen. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde onderlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Het stalen rolluik voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN 5096:2007.

Elektrische aandrijving

Afhankelijk van de omstandigheden wordt als basis gebruik gemaakt van een 230 V elektrische buisaandrijving. Bij bijzondere toepassingen, als een grote afmeting of een hoge gebruiksfrequentie, kan gekozen worden voor een uitvoering met een 400 V opsteekaandrijving of 400 V kettingwielaandrijving.

als extra uitrusting is het mogelijk om nn geval van stroomuitval het rolluik te openen met een mechanische noodhandbediening of noodstroomaccu

Noodbediening bij stroomuitval

 Om het rolluik met een buismotor bedienbaar te houden, kan er in geval van stroomuitval gekozen worden om deze uit te rusten met een noodstroomaccu en/of mechanische noodhandbediening.

Kleur mogelijkheden

Per onderdeel kan het rolluik worden voorzien van poedercoating in elke gewenste RAL-kleur.

Deel dit bericht: