Openslaande garagedeuren

De Luxe-Line Twin heeft de uitstraling van een traditionele houten openslaande deur zonder de nadelen. Vormgeving, kleur en materiaalkeuze zijn bepalend voor de uitstraling van uw huis. Uiteraard worden al onze openslaande garagedeuren op maat gemaakt, volledig naar uw persoonlijke wens.

Isolatie

Een goede afsluiting en isolatie van uw garagedeur helpen onnodig warmteverlies, tocht en condens te voorkomen. Daarom zijn de 53 mm dikke hoogwaardige aluminium profielen doormiddel van een kunststof strip thermisch onderbroken waardoor condens geen kans krijgt. De 40 mm dikke staal sandwichpanelen bieden een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line nagenoeg tochtdicht.

Gebruiksgemak

Aan u de keus aan welke zijde u het loopdeurdeel wilt hebben. U kunt de Luxe-Line Twin naar wens ook met asymmetrische deurdelen bestellen voor een nog grotere doorgang. Het loopdeurdeel is standaard uitgerust met een krukstel en cylinderslot. Als het nodig is kunt u beide deurdelen openen. Door de lage aluminium dorpel kunt u probleemloos met uw fiets naar binnen en buiten.

Veiligheid

Voor uw veiligheid kan de Luxe-Line Twin uitgevoerd worden met een 5-puntsvergrendeling. Ook is het mogelijk om de cylinder te voorzien van kerntrekbeveiliging, hierdoor is uw cilinder beschermd tegen het forceren, afbreken en uittrekken.

Voorbeeld kerntrekbeveiliging.

Al onze openslaande deuren worden helemaal op maat gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en een reeks aan structuren en materialen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze openslaande deuren? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.