stalen rolluik voor winkel

Robuuste industriële rolluiken

Rolluiken bieden optimale bescherming tegen inbraak en vandalisme. Daarom worden ze veel gebruikt als afsluiting van een winkel, bedrijfshal of magazijn. Deze industriële rolluiken hebben het extra zwaar te verduren. Ze worden intensief gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen. Onze robuuste industriële rolluiken worden op maat gemaakt en zijn zowel brand- als inbraakwerend verkrijgbaar.

Verschillende soorten en alle kleuren, optimaal passend bij uw bedrijfspand

Onze rolluiken worden toegepast in bedrijfspanden, kantoren, winkelcentra en passages. Voor het beveiligen van deze objecten zijn er diverse duurzame, hoogwaardige materialen mogelijk zoals staal, aluminium, rvs of polycarbonaat. Met dichte lamellen, geperforeerde lamellen of transparant uitgevoerd. Onze op maat gemaakte rolluiken zijn er in veel bedrijfspand. 

Brandwerende rolluiken

Onze gecertificeerde brandwerende rolluiken voldoen ze aan de strengste eisen voor volgens het Bouwbesluit. Brandwerende rolluiken beveiligen ruimten met brandgevaarlijke, milieubedreigende of explosieve stoffen. Ze worden ook gebruikt voor compartimentering van grote bedrijfsgebouwen, om verspreiding van de brand en insluitingsgevaar te voorkomen. Brandwerende rolluiken kunnen worden aangesloten op verschillende brandmeldsystemen die we in overleg met u bepalen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing in de meest voorkomende situaties.

Meer informatie over onze rolluiken vindt u in de brochure. U kunt ook altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.