Wilt u veilig laden & lossen?Wij leveren hoge kwaliteit dockdeuren, -shelters en -levellers.

Dockdeuren worden bijzonder intensief gebruikt. Vaak gaat het om een groot aantal deuren die allemaal probleemloos moeten functioneren, bijvoorbeeld bij distributiecentra. Aan de kwaliteit en het onderhoud van dockdeuren worden dus extra hoge eisen gesteld. Onze dockdeuren zijn speciaal ontwikkeld om aan deze extreme eisen te voldoen.

 

Op maat gemaakt met  lage bouw- en onderhoudskosten

Dankzij een slimme constructie zijn onze dockdeuren minder slijtagegevoelig dan standaard overheaddeuren. Dockdeuren zijn modulair opgebouwd,  zodat de constructie en het onderhoud sneller verlopen. Dat garandeert beduidend lagere bouw- en onderhoudskosten. Onze dockdeuren kunnen helemaal worden aangepast aan uw individuele wensen. Van robuuste of extra geïsoleerde stalen deuren voor distributiecentra of opslagruimtes, tot deuren van duurzaam aluminium die bij uitstek geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie. Voor elke toepassing maken wij een speciale dockdeur voor u.

Dockshelters en -levellers

Dockshelters verbeteren de energiezuinigheid en de werkomstandigheden. Flappen- of luchtkussenshelters dichten de vrachtwagen af en bieden zo bescherming tegen weersinvloeden en tocht tijdens het laden en lossen. Een dock leveller overbrugt de opening tussen het voertuig en het laadperron voor een soepele en veilige goederenoverslag. Met handbediende laadkleppen of automatische levellers, afgestemd op uw faciliteiten,  wikkelt u snel verschillende voertuigen en ander materieel af.

Periodiek onderhoud

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen en onderhouden van dockdeuren bij grote distributiecentra. Periodiek onderhoud is bij dockdeuren extra belangrijk. Het verlengt de levensduur van uw deuren en zorgt dat ze optimaal functioneren. Zo kan uw werk altijd zonder problemen doorgaan.

Vraag onze verkoopadviseurs naar alle mogelijkheden en onderhoudscontracten voor onze dockdeuren. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Dockdeur Ton Smit Deuren