Wij leveren een groot scala aan brandwerende deuren, rolluiken en roldoeken.

In geval van brand wilt u de schade natuurlijk zoveel mogelijk beperken. En veiligheid gaat  boven alles! Wij leveren een groot scala aan producten die de brandveiligheid vergroten als het er op aankomt. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere brandwerende deuren, rolluiken, roldoeken of snelroldeuren. Wij kunnen vrijwel al onze producten voorzien van een brandwerende afwerking.

Altijd een oplossing op basis van de brandvoorschriften

Op het gebied van brandwerende deuren zijn we de specialist in uw regio. We hebben altijd een passende oplossing voor handen: op basis van de brandvoorschriften en al dan niet in overleg met de brandweer.

Brandwerende rolschermen

Brandwerende rolschermen zij dé oplossing voor situaties met beperkte inbouwruimte. Dit gecombineerd met de hoge brandweerstand, tot wel 120 minuten (conform de EW-eis), maakt de brandwerende rolschermen uitermate geschikt voor locaties als ziekenhuizen, overheidsinstellingen, winkelcentra en uiteraard industriële toepassingen. De brandwerende rolschermen zijn wachtende deuren en zijn niet bestemd voor dagelijks gebruik.

Brandwerende roldeuren

Brandwerende roldeuren bieden oplossingen in de meest uiteenlopende situaties. Mede vanwege de mogelijkheid om deze roldeuren op dagelijkse basis frequent te gebruiken als afsluiting en wanneer er melding van brand is, wordt deze brandwerende roldeur veelal toegepast in bedrijfshallen.

Brandwerende schuifdeur

Brandwerende schuifdeuren bieden een uitstekende en esthetische oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren in industriële situaties.

Uw brandveiligheid optimaal gewaarborgd

Onze branddeuren zijn 30 tot wel 120 minuten brandvertragend. Al onze brandwerende deuren voldoen aan de strengste eisen volgens het Bouwbesluit. Ze zijn getest conform de norm NEN 6069:2001, gecertificeerd met TNO-rapport 2003-CVB-R0123 en SKG-attest ATT’09.31.368.01. Een samengestelde aansturing, aangesloten op diverse brandmeldsystemen, is ook mogelijk. Zo is uw brandveiligheid altijd optimaal gewaarborgd.

In onze brochure vindt u meer informatie over onze branddeuren. U kunt ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij adviseren u graag.