v. Teylingenweg 126 - 3471 GG Kamerik Telefoon: 0348-402319 Fax: 0348-402937 E-mail: info@tonsmitdeuren.nl

Overheaddeuren

Veiligheid, duurzaamheid en een hoge isolatiewaarde zijn belangrijke criteria voor een bedrijfsdeur. Maar u zoekt vooral een overheaddeur die altijd opent en sluit wanneer u dat wilt én die past de werkzaamheden en uitstraling van uw bedrijf. De rest moet standaard goed zijn. Daar heeft u groot gelijk in. Daarom levert Ton Smit bedrijfs- en industriedeuren die voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare overheaddeur die zonder problemen onder alle omstandigheden goed en veilig functioneert.

Ontelbare mogelijkheden, altijd kwaliteit
Al onze deuren worden snel geleverd en op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen te voldoen. In ons uitgebreide assortiment overheaddeuren vindt u innovatieve oplossingen voor verschillende omstandigheden, altijd van de hoogste kwaliteit. We hebben overheaddeuren in een robuuste stalen variant of in fraai, duurzaam aluminium, eventueel gevuld met transparante delen. In bijna iedere gewenste maat, kleur en uitvoering. Dankzij de vele mogelijkheden zijn onze overheaddeuren geschikt voor zowel industriële als commerciële gebouwen.

Supersnelle overheaddeuren
De supersnelle Sprint overheaddeur combineert het gebruiksgemak van een traditionele overheaddeur met de voordelen van een snelloopdeur. De Sprint opent tot 5x sneller dan een standaard elektrisch bediende overheaddeur. U bespaart energie omdat de deur korter openstaat. De Sprint overheaddeur is zeer geschikt voor montage in de buitengevel en kan helemaal aan uw specifieke wensen worden aangepast.

Ruimtebesparende vouwdeuren
Bent u opzoek naar een overheaddeur, maar is uw ruimte beperkt? Dan is de Cube vouwdeur de perfecte oplossing! De secties van de Cube overheaddeur stapelen zich compact op achter de dagopening. De maximale inbouwdiepte is 1000 mm. Hierdoor blijft meer ruimte over voor stellingen, bruggen of een kraanbaan. De Cube is leverbaar in aluminium, eventueel gecombineerd met stalen of transparante secties. Dat geeft veel vrijheid in de opbouw en uitstraling van uw vouwdeur.

Betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting
In uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water) zorgen onze overheaddeuren altijd voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting. We plaatsen ze al bijna 25 jaar door heel Nederland, naar volle tevredenheid van onze klanten. Al onze bedrijfsdeuren zijn functioneel, eenvoudig en veilig in gebruik en verhogen de uitstraling van uw pand.

Meer informatie over onze overheaddeuren vindt u in de brochure of neem hierover contact op met één van onze medewerkers.

Overhead 1.jpg Overhead 2.jpg Overhead 3.jpg