v. Teylingenweg 126 - 3471 GG Kamerik Telefoon: 0348-402319 Fax: 0348-402937 E-mail: info@tonsmitdeuren.nl

Overheaddeuren

U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Ton Smit garage- en industriedeuren kan u deze op maat en snel leveren. De zoektocht naar de juiste overheaddeur is hiermede begonnen of zo u wilt beëindigd. Onze overheaddeuren hebben zich in het verleden bewezen en kunnen naar uw specifieke wensen gefabriceerd worden.

Onze overheaddeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Wij plaatsen deze al meer dan 15 jaar door heel Nederland naar alle tevredenheid van onze bestaande klanten. De overheaddeuren zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water) voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren met innovatieve oplossingen. Van staal (STT) en aluminium (ATS), met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de overheaddeuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn eenvoudig te bedienen, functioneel en verhogen de uitstraling van uw pand.

Overhead 3.jpg Overhead 2.jpg Overhead 1.jpg