Sectionaaldeuren op maat

Een mooie garagedeur, helemaal op maat en in de stijl van uw huis. Dat is de finishing touch voor uw woning! Onder de naam TS deuren voeren wij ons eigen ruime assortiment garagedeuren: exact op maat en naar uw wens gemaakt. Uiteraard zijn al onze deuren duurzaam, veilig en eenvoudig te bedienen.

Iedere garagedeur wordt door ons op vakkundige wijze, op maat vervaardigd en uitgebreid gecontroleerd voor levering. Daarom heeft u maar liefst 10 jaar garantie op uw TS garagedeur.

Optimaal beschermd

Veiligheid in en om uw woning is belangrijk. Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid dan ook voorop. De 40 mm dikke geïsoleerde sandwichpanelen beschermen optimaal tegen kou, tocht en ongewenst bezoek. Al onze garagedeuren zijn CE gecertificeerd, hebben standaard vingerklembeveiliging en desgewenst het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Uw garagedeur moet langdurig en betrouwbaar functioneren en eenvoudig en veilig bediend kunnen worden. Vanzelfsprekend moet uw deur goed afsluitbaar zijn.

Vier basismodellen, ontelbare mogelijkheden

Door de enorme keuze in uitvoeringen en panelen in alle kleuren is er is altijd een garagedeur die bij uw wensen en woning past. We stellen uw garagedeur samen op basis van vier basismodellen: de TS High-Line, TS Design-Line, TS Top-Line en TS Wood-Line. Daarna passen we uw garagedeur helemaal aan uw wensen aan, eventueel met opties als vensters, een loopdeur of elektrische bediening. Zo ontstaat uw eigen, exclusieve én betaalbare garagedeur.

Houten garagedeuren

Ook voor echt houten sectionaaldeuren kunt u bij ons terecht. Een houten garagedeur geeft een prachtige, natuurlijke en luxe uitstraling aan uw woning. In ons assortiment vindt u standaard Red Ceder, Meranti, Merbau en Mahonie houten deuren. Natuurlijk gebruiken we alleen FSC hout, uit verantwoordt beheerde bossen. Zoekt u een garagedeur met een authentieke houtlook, maar ook het gemak van sandwichpanelen? Kijk dan eens naar onze TS Wood-Line serie.

Hörmann garagedeuren: gegarandeerde Duitse kwaliteit

Kiest u liever voor de zekerheid van een internationaal gerenommeerd merk? Dan is een Hörmann deur misschien de oplossing voor u. Als officieel erkent Hörmann dealer leveren en installeren wij alle Hörmann deuren tegen de door hen gestelde normen. Zo profiteert u van gegarandeerde Duitse kwaliteit.

Kijk voor meer informatie over al onze garagedeuren in de brochure of neem contact op met één van onze medewerkers.