Openslaande garagedeuren

Met een openslaande garagedeur behoudt u het klassieke uiterlijk van uw huis, maar wel met moderne functionaliteit en veiligheid. Een dubbele openslaande deur, de Luxe-Line Twin, is erg praktisch door de brede doorgang. De enkele Luxe-Line Single is handig te combineren met een standaard garagedeur. Uiteraard worden al onze openslaande garagedeuren op maat gemaakt, volledig naar uw persoonlijke wens.

Design, isolatie en gebruiksgemak

Design, isolatie en gebruiksgemak staan centraal bij onze openslaande deuren. De 40 mm dikke sandwichpanelen bieden een optimale isolatie. Door de naadloze afsluiting heeft u geen last van tocht en condens. Het draaideel wordt perfect afgesteld met verstelbare scharnieren. Een lage aluminium dorpel van maar 6 mm zorgt dat uw garage altijd goed bereikbaar is. En door de duurzame materialen is uw deur bovendien nagenoeg onderhoudsvrij.

Helemaal op maat gemaakt

Al onze openslaande deuren worden helemaal op maat gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en een reeks aan structuren en materialen. De loopdeur is links of rechts te plaatsen, zowel naar binnen als naar buiten draaiend. Ook asymmetrische deurdelen zijn mogelijk en er is keuze uit diverse vensters en andere opties. Zo maken we een deur die helemaal aan uw wensen voldoet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze openslaande deuren? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.