Brandwerende deuren, rolluiken, roldoeken of snelroldeuren

In geval van brand wilt u de schade natuurlijk zoveel mogelijk beperken. En veiligheid gaat  boven alles! Wij leveren een groot scala aan producten die de brandveiligheid vergroten als het er op aankomt. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere brandwerende deuren, rolluiken, roldoeken of snelroldeuren en kunnen we vrijwel al onze producten voorzien van een brandwerende afwerking.

Altijd een oplossing op basis van de brandvoorschriften

Op het gebied van brandwerende deuren zijn we de specialist in uw regio. We hebben altijd een passende oplossing voor handen: op basis van de brandvoorschriften en al dan niet in overleg met de brandweer.

Brand-, explosie- of insluitingsgevaar

Brandwerende deuren en rolluiken worden toegepast op locaties met brandgevaarlijke en milieubedreigende stoffen of bij explosiegevaar. Ze worden ook gebruikt voor compartimentering van grote hallen en bedrijfsgebouwen om verspreiding van de brand en insluitingsgevaar te voorkomen.

Uw brandveiligheid optimaal gewaarborgd

Onze branddeuren zijn 30 tot wel 120 minuten brandvertragend. Al onze brandwerende deuren voldoen aan de strengste eisen volgens het Bouwbesluit. Ze zijn getest conform de norm NEN 6069:2001, gecertificeerd met TNO-rapport 2003-CVB-R0123 en SKG-attest ATT’09.31.368.01. Een samengestelde aansturing, aangesloten op diverse brandmeldsystemen, is ook mogelijk. Zo is uw brandveiligheid altijd optimaal gewaarborgd.

In onze brochure vindt u meer informatie over onze branddeuren. U kunt ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij adviseren u graag.