Overheaddeuren op maat

Overheaddeuren moeten veilig, duurzaam en goed geïsoleerd zijn. Maar u zoekt vooral een deur die onder alle omstandigheden probleemloos functioneert én die past de werkzaamheden en uitstraling van uw bedrijf. De rest moet standaard goed zijn. Daarom voldoen onze overheaddeuren altijd aan de strengste Europese richtlijnen. Ze worden volledig op maat gefabriceerd, snel geleverd en op locatie gemonteerd.

Ontelbare mogelijkheden, altijd kwaliteit

In ons uitgebreide assortiment overheaddeuren vindt u innovatieve oplossingen voor verschillende omstandigheden, altijd van de hoogste kwaliteit. We hebben overheaddeuren in een robuuste stalen variant of in duurzaam aluminium, eventueel met transparante delen of een loopdeur. In bijna iedere gewenste maat, kleur en uitvoering. Dankzij de vele mogelijkheden zijn onze overheaddeuren geschikt voor zowel industriële als commerciële gebouwen.

Hoge isolatiewaarde

Al onze TSS40-deuren bestaan uit 40 milimeter dikke stalen sandwichpanelen (secties) die vrijwel naadloos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde van de panelen zijn vervaardigd van extra dik staal (0,5mm). Daar tussenin bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyurethaan (CFK-vrij). Dit alles levert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van CE-normering, hetgeen uw energiegebruik aanzienlijk verlaagd.

Lange levensduur

Dankzij de extra dikke stalen beplating (0,5 mm), die bovendien is verzinkt en gecoat, zijn de deuren optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie. U bent hierdoor verzekerd van een lange levensduur.

TSS-40 standaard met vingerklembeveiliging

Het TSS40-standaard model biedt, door de speciale vorm van de panelen, extra veiligheid. De vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers tussen de panelen kunnen komen bij het openen en sluiten van de deur. Bij het gebruik van deuren tot een hoogte van 2,50 meter (hoogte knikpunt topsectie) is vingerklembeveiliging wettleijk verplicht (CE-normering). Voor hogere overheaddeuren geldt dit niet. Maar wij hebben ervoor gekozen, ongeacht de hoogte van de deur, deze altijd met vingerklembeveiliging te leveren. De veiligheid van u en uw medewerkers is immers van groot belang.

Meer informatie over onze overheaddeuren vindt u in de brochure of neem hierover contact op met één van onze medewerkers.