Overheaddeuren op maat

Overheaddeuren moeten veilig, duurzaam en goed geïsoleerd zijn. Maar u zoekt vooral een deur die onder alle omstandigheden probleemloos functioneert én die past de werkzaamheden en uitstraling van uw bedrijf. De rest moet standaard goed zijn. Daarom voldoen onze overheaddeuren altijd aan de strengste Europese richtlijnen. Ze worden volledig op maat gefabriceerd, snel geleverd en op locatie gemonteerd.

Ontelbare mogelijkheden, altijd kwaliteit

In ons uitgebreide assortiment overheaddeuren vindt u innovatieve oplossingen voor verschillende omstandigheden, altijd van de hoogste kwaliteit. We hebben overheaddeuren in een robuuste stalen variant of in duurzaam aluminium, eventueel met transparante delen of een loopdeur. In bijna iedere gewenste maat, kleur en uitvoering. Dankzij de vele mogelijkheden zijn onze overheaddeuren geschikt voor zowel industriële als commerciële gebouwen.

Ruimtebesparende overheaddeuren

Bent u opzoek naar een overheaddeur, maar is uw ruimte beperkt? Dan is de Cube vouwdeur de perfecte oplossing! De Cube overheaddeur stapelt zich compact op achter de dagopening. De maximale inbouwdiepte is  daarom maar 1000 mm. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor stellingen, bruggen of een kraanbaan.

Functioneel en veilig in gebruik

We plaatsen onze overheadeuren al bijna 25 jaar door heel Nederland, naar volle tevredenheid van onze klanten. Of u nu kiest voor handbediening of een elektrische aandrijving: al onze bedrijfsdeuren zijn functioneel en veilig in gebruik en vergroten de uitstraling van uw pand.

Meer informatie over onze overheaddeuren vindt u in de brochure of neem hierover contact op met één van onze medewerkers.